betrouwbaar en deskundig electrotechnisch bedrijf

Over ons

Elektriciënbedrijf Justin Gnimavo is een ervaren en dynamisch electronics vakbedrijf. Van ontwerp tot en met de volledige aanleg van installaties, worden door ons alle beveiligings-, communicatie- en elektro-installaties aangelegd en professioneel opgeleverd.

Door projectmatige aanpak, zorgen wij voor een gedegen en uitgebalanceerde installatie in uw woning, bedrijfsruimte of horeca gelegenheid. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossingen en mogelijkheden en zijn wij uw partner in kleine of grootschalige utiliteitsprojecten.

Door eerst te denken en dan pas te doen kunnen wij alle functionaliteiten in uw pand op een uiterst efficiënte manier installeren. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Dankzij onze ervaringen met het integreren van vele verschillende systemen binnen gebouwen, hebben wij veel kennis opgebouwd van allerhande systemen en systeemintegratie.

Om u duidelijk te maken welke elektrotechnische oplossingen wij voor u kunnen verzorgen, maken we een compleet ontwerp op basis van uw vereisten en ideeën. Wij informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw situatie, zorgvuldig en persoonlijk.

Op een informele maar professionele manier, bespreken we steeds de uitgangspunten, voortgang en situatie, afgestemd op uw locatie. Noodzakelijk en het voorkomt verrassingen en sluit meerwerk vaak uit.

Electriciën Zaandam Justin Gnimavo

Onze projecten

Moderne technieken en elektronische installaties zijn niet meer uit ons hedendaagse leven weg te denken. Uitval of onderbreking kan grote gevolgen hebben. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken en gecertificeerde producten. Wij leveren onze installaties volgens geldende eisen en voorschriften. Wij zijn partner van onder andere EATON, Niko, Kenteq, SEI, OTIB en VCA.

Wij leveren diensten aan bijvoorbeeld MKB, particulieren, woningbouw en horeca locaties. Zo hebben we in het verleden onder andere elektrotechnische installaties verzorgd voor Hotel Cornelisz Amsterdam, Golden Tulip Sloterdijk, Restaurant Miss Molly, Winston Gerschtanowitz, Hotel CC Warmoesstraat, Jan de Bouvrie architecten... en vele anderen.

Mogen wij u ook tot onze klantengroep rekenen?

 

Onze basis is Zaandam maar we werken in heel Nederland

landkaart_nl

bel of mail ons

Indien u meer informatie wenst over onze diensten of interesse hebt in een prijsopgave, kunt u bellen of een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon: 06-27008616
Email: info@justingnimavo.nl

Electriciën Zaandam Justin Gnimavo erkend