betrouwbaar en deskundig electrotechnisch bedrijf

Certificering

Wij hebben diverse certificeringen voor het mogen uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden. Tevens blijft techniek voortdurend in beweging, daarom volgen wij maandelijks diverse cursussen om de productkennis op een hoog niveau te houden. Zo kunnen wij 24-uursservice bieden en kwaliteit blijven garanderen.

Wij hebben onder andere de volgende certificeringen: EATON & KENTEQ

Tevens beschikken we over zegelrecht, wat inhoudt dat wij de zegels van uw groepenkast en installatie als erkend installatiebedrijf kunnen en mogen vervangen. Wel zo handig!

Electricien Zaandam - Justin Gnimavo Electricienbedrijf
Kenteq Certicifering
Eaton Certificering

Ervaring en kennis

Elektriciën Justin is een dynamisch bedrijf dat alle facetten van het elektrotechnisch vak beheerst. Van ontwerp tot en met de volledige aanleg worden alle beveiligings-, communicatie- en elektro-installaties. Snel aangelegd en professioneel opgeleverd.

Systeem integratie

Door eerst te denken en dan pas te doen kunnen wij alle functionaliteiten in uw pand op een uiterst efficiënte manier installeren. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Dankzij onze ervaringen met het integreren van vele verschillende systemen binnen gebouwen, hebben wij veel kennis opgebouwd van allerhande systemen en systeemintegratie.

Oplossingen

Om u duidelijk te maken wat elektrotechnische oplossingen voor u kunnen betekenen, verzorgen wij voor u een compleet ontwerp op basis van uw wensen. Wij informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Uiteindelijk komen al uw wensen en mogelijkheden samen in een doordacht totaalplan, afgestemd op uw budget. Dit plan bevat alles wat belangrijk en noodzakelijk is, het is zonder overbodigheden, voorkomt verrassingen en sluit meerwerk uit.

bel of mail ons

Indien u meer informatie wenst over onze diensten of interesse hebt in een prijsopgave, kunt u bellen of een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon: 06-27008616
Email: info@justingnimavo.nl

Electriciën Zaandam Justin Gnimavo erkend