betrouwbaar en deskundig electrotechnisch bedrijf

Projecten & referenties

Aangezien we sinds 1996 bezig zijn met projecten, hebben we ervaring met een grote diversiteit aan klanten, van particulieren tot kleine en grote bedrijven. We verzorgen de laatste jaren veel installaties en elektrotechnische werkzaamheden voor hotels, restaurants en cafés, in de randstad, maar op verzoek in heel Nederland. Een klein overzicht van onze projecten en referenties vindt u op onze website.

Wilt u meer informatie over onze ervaring en deskundigheid of een referentie van werkzaamheden, aarzel niet contact op te nemen, dan overleggen we uw wensen en bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Wij hebben onder andere gewerkt voor:

  • Hotel Cornelisz Amsterdam
  • Golden Tulip Sloterdijk
  • Hotel CC Warmoesstraat
  • Restaurant Miss Molly
  • Interieur Winston Gerschtanowitz
  • Jan de Bouvrie architecten
Electricien

Ervaring en kennis

Elektriciën Justin is een dynamisch bedrijf dat alle facetten van het elektrotechnisch vak beheerst. Van ontwerp tot en met de volledige aanleg worden alle beveiligings-, communicatie- en elektro-installaties. Snel aangelegd en professioneel opgeleverd.

Systeem integratie

Door eerst te denken en dan pas te doen kunnen wij alle functionaliteiten in uw pand op een uiterst efficiënte manier installeren. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Dankzij onze ervaringen met het integreren van vele verschillende systemen binnen gebouwen, hebben wij veel kennis opgebouwd van allerhande systemen en systeemintegratie.

Oplossingen

Om u duidelijk te maken wat elektrotechnische oplossingen voor u kunnen betekenen, verzorgen wij voor u een compleet ontwerp op basis van uw wensen. Wij informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Uiteindelijk komen al uw wensen en mogelijkheden samen in een doordacht totaalplan, afgestemd op uw budget. Dit plan bevat alles wat belangrijk en noodzakelijk is, het is zonder overbodigheden, voorkomt verrassingen en sluit meerwerk uit.

bel of mail ons

Indien u meer informatie wenst over onze diensten of interesse hebt in een prijsopgave, kunt u bellen of een e-mail sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon: 06-27008616
Email: info@justingnimavo.nl

Electriciën Zaandam Justin Gnimavo erkend