Over ons

iStock_000060989590_Large

Bedrijfsprofiel

Elektriciën Justin is een jong en dynamisch bedrijf dat alle facetten van het elektrotechnische vak beheerst. Van ontwerp tot en met de volledige aanleg worden alle beveiligings-, communicatie- en elektro-installaties aangelegd en professioneel opgeleverd. Elektriciën Justin biedt u door zijn projectmatige aanpak een uitgebalanceerde installatie in uw pand. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing, en zijn wij uw partner in utiliteitsprojecten.

Door eerst te denken en dan pas te doen kunnen wij alle functionaliteiten in uw pand op een uiterst efficiënte manier installeren. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Dankzij onze ervaringen met het integreren van vele verschillende systemen binnen gebouwen, hebben wij veel kennis opgebouwd van allerhande systemen en systeemintegratie.

Om u duidelijk te maken wat elektrotechnische oplossingen voor u kunnen betekenen, verzorgen wij voor u een compleet ontwerp op basis van uw wensen. Wij informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Uiteindelijk komen al uw wensen en mogelijkheden samen in een doordacht totaalplan, afgestemd op uw budget. Dit plan bevat alles wat belangrijk en noodzakelijk is, het is zonder overbodigheden, voorkomt verrassingen en sluit meerwerk uit.